Kontakt mig
Dansk | English |
flag
Start Din Forretning Nu Besøg min ACN Online Shop
ajax

ACN-muligheden

Er du træt af at bytte tid for penge og opbygge en andens drøm? Opdag ACN-muligheden hvor du kan være din egen chef og selv planlægge din arbejdstid samtidig med at du har en vedvarende, lukrativ indtjening hver gang dine kunder betaler deres regninger.

Med ACN har du fleksibiliteten og friheden til at være din egen chef og sikre din egen fremtid!

Skab en bedre livsstil…

det kunne ikke være nemmere!

 • Du skal bare tilbyde dine venner og familie chancen for at prøve ACN's produkter – tilbyde serviceydelser folk har behov for og bruger hver dag.
 • Hver gang de betaler deres månedsfaktura, bliver du betalt. Det er styrken ved tilbagevendende indtægt!
 • Invitér andre til at deltage i denne forbløffende forretningsmulighed og du vil ikke kun tjene provision baseret på dine kunder, men også på deres!

Direkte salg

ACN driver virksomhed ved brug af en af de ældste og mest tillidsvækkende forretningsmodeller... direkte salg. Som stolt medlem af foreningen for direkte salg tillader ACN uafhængige repræsentanter at tjene en provision, når de formidler kunder. Når andre kommer med i dit team, tjener også du provision af deres kunder.

Fordele ved direkte salg med ACN:

 • Fleksibilitet: Planlæg din egen arbejdstid
 • Lav startomkostning: Ingen administration eller lageropgørelse
 • Produkter: Serviceydelser folk har behov for og benytter
 • Team-miljø: Du får succes, når andre får succes
 

ACN produkter og serviceydelser
Høj bredbåndshastighed

ACN onlinebutik
Høj bredbåndshastighed

Oplev spændingen!
Høj bredbåndshastighed

ACN tilbyder dig en mulighed for at drive din egen forretning, men aldrig alene… potentialet til endelig at tjene det du er værd… fleksibiliteten til at arbejde når du vil… friheden der giver tid til at nyde livet… og støttesystemet, der gøre det hele muligt.

 

 • ACN er verdens største direkte sælger af telekommunikation, energi og andre grundlæggende serviceydelser folk har behov for og bruger hver dag.
 • ACN driver virksomhed i mere end 20 lande på fire kontinenter
 •  


ACN blev grundlagt af fire iværksættere med en fælles vision baseret på en samlet livslang erfaring inden for direkte salg. I dag sætter den vision standarden i branchen for direkte salg.

Greg Provenzano photo

Greg Provenzano

Præsident og medstifter

Greg Provenzano er en født iværksætter med en succesrig karriere i forretningsverdenen og network marketing, der startede i 1984. I dag fungerer han som ACN’s præsident og arbejder med de andre medstiftere på at sætte den overordnede retning og vision for firmaet. Ud over at være ansvarlig for ledelsen af firmaet, var og fortsætter Gregs rolle med at være den, der motiverer distributionsstyrken. Faktisk har Gregs egen personlige bevågenhed overfor firmaet og distributionskanalerne sikret firmaets fortsatte succes. Sammen med stifterne Robert Stevanovski, Tony Cupisz og Mike Cupisz, står Greg for den fortsatte ledelse samt motivering og træning af en salgsstyrke der tæller tusinder.

Greg Provenzano photo

Robert Stevanovski

Bestyrelsesformand og medstifter

Robert Stevanovski fik succes med network marketing i de sene 1980’ere, hvilket gav ham en vital erfaring, der var nødvendig for at blive en af de drivende kræfter bag dannelsen af ACN. I dag arbejder Robert tæt sammen med de andre medstiftere og spiller en vital rolle i den daglige drift af firmaet, særligt i udvikling af produkter og den internationale ekspansion. Robert har arbejdet hårdt fra starten og investeret sin egen tid og egne penge for at gøre ACN til et navn inden for dette område med stærk konkurrence. Robert revurderer kontinuerligt sig selv og sit firma. Han stræber konstant efter at blive bedre og opfordrer andre til at arbejde hårdt i ubøjelig fremgang mod større succes.

Greg Provenzano photo

Tony Cupisz

Vicepræsident og medstifter

Tony Cupisz har arbejdet i direkte marketing siden 1986 og brugte sin viden og sine evner, da han hjalp med at grundlægge ACN. I dag bruger Tony sin stærke baggrund i direkte salg til at arbejde tæt sammen med ACN’s repræsentanter og kombinerer sin viden og forståelse for branchen med sine evner til at coache repræsentanter til succes. Tony rejser vidt omkring i verden. Han bruger enorme mængder af tid på at arbejde med og vejlede ACN's nøgle-ledere samt kommende ledere. Desuden er Tony ansvarlig for alle de markedsførings- og træningsprogrammer, ACN udbyder.

Greg Provenzano photo

Mike Cupisz

Vicepræsident og medstifter

Mike Cupisz opbyggede flere succesrige firmaer inden ACN, hvilket gav ham omfattende viden og erfaring, som var nødvendig for at opbygge firmaet. I dag dedikerer Mike meget af sin tid til ACN’s internationale vækst og ekspansion herunder Europa, Stillehavsområdet, Australien og New Zealand. Han arbejder med at træne og støtte ACN-repræsentanter samt med at forberede grundlaget for fremtidig ekspansion til andre lande. Faktisk handler størstedelen af Mikes indsats om at være i direkte kontakt med ACN's uafhængige repræsentanter. Hans filosofi er: ”Siden der altid vil være behov for kommunikation, så der vil altid være en mulighed med ACN.”

ACN-historien

ACN blev født i 1993 som gensælger af langdistance telefonservice og er i dag vokset til at være verdens største direkte sælger af telekommunikation og serviceydelser i hjemmet med drift i mere end 20 lande på fire kontinenter.

Mens meget har ændret på næsten to årtier, er nogle ting forblevet som altid: ACN’s usvækkede forpligtelse til integritet, medstifternes enestående vision og ACN’s forretningsmulighed, der er uden sidestykke.

Our Story Today

Visit ACN's social networking sites to explore the latest ACN happenings.

Integrity

ACN puts integrity at the forefront of every decision – big or small – to ensure we adhere to the highest ethical standard. Our track record of success is based on building our business the right way. ACN formed its Legal Advisory Committee to further its efforts to support our unfaltering commitment to integrity.

Timeline

Nearly two decades of innovation and expansion can show you where ACN has been. But more importantly is where ACN's going. No one can be sure of what the future holds, but our hope is the past serves as mere stepping stones to the future.

 

Når du er på udkig efter at tjene nogle penge på deltidsbasis, eller starte en ny karriere… starter din rejse her. Uanset om du er på udkig efter at prøve nye serviceydelser, eller udforske nye muligheder i forhold til de serviceydelser du allerede bruger... er det kun et klik væk. Uanset om du har de svar du har behov for, eller du stadig har spørgsmål... det her er din start. Nu er det tid!

Lad os komme i gang!

om mig

ACN er en familie, uanset om det er din første dag... eller din tusinde. Det er en mulighed, der fortsat udvikler sig og dets repræsentanter udvikler sig med den. De er lige så enestående som de kunder, de servicerer og de tilbyder en global mulighed inden for rækkevidde.

ACN er både afhængig og uafhængig. Det er et netværk, en ven. Det er chancen for at gøre noget ekstraordinært. Det er min forretning. Jeg er chefen. Jeg bestemmer arbejdstiden. Det er tid – endda frihed. Jeg er ACN. Og det kan du også blive.ACN-tidslinje

I løbet af de år der er gået, har ACN skrevet historie og overskrifter. Følg ACN’s Vision, Ambition, Mulighed, Integritet og Succes

ACN's internationale kongres 2015 afholdes i Rotterdam, på Ahoy Arena
I 2015 handler perioden fra 20. til 22. februar om at redefinere dit "Hvorfor", og hvilket sted kan vel være bedre egnet til dette end "verdensbyen" Rotterdam? Denne unge, dynamiske by er vært for ACN's internationale kongres i 2015.
Paul Zane Pilzer, der er netværksmarkedsføringsguru og økonom holder gæstetale ved dette arrangement sammen med Peter Lamas og George Zalucki.

Den dynamiske by München var vært for ACN's internationale træningsarrangement i 2014.
I oktober 2014 rejste tusindvis af ACN's uafhængige repræsentanter til München for at se og høre tre særligt indbudte gæstetalere. Den første gæstetaler var Peter Lamas, der talte om sin produktfilosofi vedrørende det nye mærke inden for produkter til personlig pleje, som ACN lancerer i Europa i 2015 - Aluminé. ACN's vicepræsident for salg i Asien, Danny Bae, fascinerede publikum med sin utrolige oplæring om at udvide sin vision, og den legendariske George Zalucki gav en særlig præsentation om lederskab.

Benevita Chocolate Crunch Bar lanceres!
I juni 2014 blev Benevita Chocolate Crunch Bar lanceret, et fantastisk nyt produkt, der udvider Benevitas produktportefølje. Denne næsten syndige godbid med mørk chokolade har et højt fiber- og proteinindhold, men et lavt sukkerindhold og kan bruges som en sund snack sammen med Benevitas vægtreguleringssystem eller som et skub fremad før eller efter din træning. Det er det perfekte produkt for sportsinteresserede personer og er også velegnet til vegetarer.

Donald Trump kommer tilbage til Europa til ACN's internationale træningsarrangement i Barcelona
I juni 2014 oplevede vi, at Donald J. Trump kom tilbage til ACN International Training Event i Barcelona. Alle pladser var udsolgt, og publikum blev inspireret af denne forretningsmand, der er god for mange millioner dollars. Darren Hardy interviewede Donald Trump og stillede spørgsmål såsom: Hvorfor har du såden et nært forhold til ACN?
På kongressens sidste dag gav Darren Hardy, storsælgende forfatter og udgiver af magasinet SUCCESS, en utrolig præsentation om emnet "Igniting the compound effect".

Rotterdam var vært for ACN's internationale kongres i februar 2014
ACN's internationale kongres i Rotterdam gengav fuldstændigt essensen af kongressens tema - din vej til muligheder, da tusindsvis af mennesker fyldte Ahoy-arenaen til tre dages træning fra nogle af ACN's mest prominente repræsentanter og spændende meddelelser. Larry Raskin, der var tilbage på utallige opfordringer, skabte stor opmærksomheden på arrangementet. Larry Raskin, som er ACN's vicedirektør for lederskabsudvikling, er kendt som mentorernes mentor, og han har coachet, trænet og udviklet hundredevis af ACN's uafhængige repræsentanter i løbet af den 3-dagesbegivenhed.

Benevita lanceres - september 2013
En ny kategori i den europæiske produktportefølje blev introduceret med Benevita-linjen af wellnessprodukter. Benevita er et nyt varemærke i ACN's wellnesslinje. De første produkter, der blev lanceret i Benevitas regi omfatter Benevita vægtreguleringssystem, der indeholder:

 • En lækker chokoladedrik som måltidserstatning – Shake-it!
 • En energikapsel til at tage mellem måltider – Go!
 • En beroligende og afslappende kapsel, der hjælper ved sultfornemmelser og samtidig genopbygger celledannelse om natten, mens du sover – Recover!"

ACN fejrer 20 år i branchen
I februar 2013 kunne ACN fejre sine første 20 år i branchen på ACN's internationale kongres i Budapest. Denne festlige begivenhed blev kickstartet med fyrværkeri og stor applaus fra tusindvis af repræsentanter og deres gæster.

Den nyeste generation af ACN Telefonadapter er lanceret
Den 12. februar 2013 annoncerede ACN lanceringen af den seneste generation af ACN Telefonadapteren. Med en ACN Telefonadapter har kommunikation via internettet aldrig før været så nem. Den nye generation ACN Telefonadapter giver store besparelser på ind- og udlandssamtaler og selvfølgelig gratis minuttakst på samtaler til andre ACN Digital Telefonservice-kunder.

Darren Harden er overskriften på ACN's internationale kongres i Budapest
I marts 2013 optrådte Darren Hardy for tredje gang som særlig gæstetaler til et europæisk internationalt ACN-arrangement. Darren Hardy er førende inden for branchen for personlig udvikling og har ledet to TV-kanaler: TPN (The People’s Network) og TSTN (The Success Training Network). Nu som forelægger af tidsskriftet SUCCESS har han interviewet og portrætteret mange af vore dages største præstationsmennesker herunder: Richard Branson, Donald J. Trump, General Colin Powell, John Wooden, Tony Hawk, George Foreman, Arnold Palmer, Maria Shriver, Dr. Mehmet Oz og mange flere. Darren har brugt sin eksklusive indsigt til at mentorere og træne titusinder af andre succesrige iværksættere.

ACN annoncerer sin nyeste generation af videotelefoner – IRIS X Videotelefonen
Den 18. juni 2012 annoncerede ACN sin nyeste generation af videotelefoner – pakket med højteknologiske funktioner inklusive: 7” touch screen, high definition lyd, 3 på linjen og forbedret videokvalitet.

ACN er blevet anerkendt af Direct Selling Association (DSA) for tredje år i træk
I 2012 blev ACN anerkendt for tredje år i træk af Direct Selling Association (DSA) for at skabe opmærksomhed omkring DSA’s etiske kodeks, der har til formål at fremme etisk forretningspraksis og kundeservice. DSA’s etiske kodeks sikrer, at de firmaer, der er medlemmer, som ACN, promoverer klar og ikke misvisende forretningspraksis overfor kunder og potentielle uafhængige forretningsejere.

Direct Selling News placerer ACN som nr. 19 på top 100 listen
2012 så ACN. Endnu en gang er ACN blevet placeret på top 20 listen over direkte salgsfirmaer i verden. ”Det er et utroligt privilegium at være blandt de 100 største direkte salgsfirmaer i verden og det er en endnu større ære at nå højere i placeringerne år efter år, da væksten i vores organisation betyder, at vi er i stand til at hjælpe flere og flere enkeltpersoner med at udnytte branchen for direkte salg.” Hr. Greg Provenzano, præsident og medstifter

ACN i Wall Street Journal
Den 24. juni 2011 blev ACN beskrevet i Wall Street Journal i et særligt 40 siders tillæg med nyheder om direkte salg skrevet for at vise styrken, værdien og potentialet ved branchen for direkte salg. Tillægget indeholdt også en særlig reklame for ACN og den enestående hjemmebaserede forretningsmulighed.

ACN fortsætter sin internationale ekspansion.
Efter ACN’s første togt til det asiatiske marked med lancering af Sydkorea i 2010 har ACN ekspanderet sin drift på det europæiske marked yderligere med tilføjelse af Tjekkiet og Ungarn i foråret 2011. Dette bringer det samlede antal af europæiske lande, hvor ACN driver virksomhed op på 18 og på verdensbasis er det 23 lande på 4 kontinenter.

Lanceringer af ACN Telefonadapter
I april 2001 forbedrede ACN sin digitale telefonservice ved at tilbyde ekstra muligheder for tusindvis af kunder der i øjeblikket nyder godt at serviceydelsen. ACN Digital Telefonservice gør brugere i stand til at ringe over deres højhastigheds internet i stedet for over traditionelle fastnet linjer.

Hr. Donald J. Trumps første optræden i Europa!
Den 19. marts 2011 markerede en førstegangsoplevelse for ACN. For første gang i ACN’s europæiske historie deltog multimilliardæren Donald J. Trump i den internationale kongres i Barcelona hvor han delte ud af sin viden som iværksætter. Donald J. Trump optrådte på scenen til ACN’s internationale kongres for at tale til titusinder uafhængige ACN repræsentanter. Donald J. Trump har bakket ACN op siden 2006 og han har flere gange optrådt som gæstetaler under ACN’s internationale arrangementer i Nordamerika.

Direct Selling News sætter spotlight på ACN
I juniudgaven 2010 skriver Direkt Selling News om ACN og dets rekordstore vækst på trods af en økonomi, der er nede. Artiklen afslører hvorfor ACN er en succes og dækker medstifternes vision da ACN blev grundlagt og hvordan de har holdt ACN-muligheden og forretningen frisk ved konstant at udvikle sig og tilføje nye produkter og serviceydelser, udvide ACN’s international tilstedeværelse og være på forkant af teknologien.

Lancering af den nye europæiske udgave af tidsskriftet Success from Home
2010 markerer lancering af den nye europæiske udgave af tidsskriftet Success from Home. I denne udgave er 80 % af indholdet dedikeret til ACN – herunder de seneste firma- og produktoplysninger, flere iværksætter succeshistorier fra ACN-repræsentanter rundt om i Europa med meget, meget mere!

ACN donerer $ 1,3 millioner til velgørenhedsorganisationen Ronald McDonald Huse
I november 2009 donerede ACN $ 1,3 millioner og hjalp hermed til væsentlige fremskridt for Ronald McDonald Huse i Charlottes finansieringsmål og gjorde det muligt for organisationen at hold trit med sine primære konstruktionsmålsætninger.

ACN’s globale velgørenhedsorganisation – Ronald McDonald Huse
I 2008 udvalgte ACN’s medstiftere velgørenhedsorganisationen Ronald McDonald Huse som ACN’s globale velgørenhedsorganisation. Denne organisation blev valgt, fordi den har lokalafdelinger globalt i 51 lande og hjælper børn. Under alle internationale arrangementer bliver de deltagende repræsentanter bedt om at give et bidrag til Ronald McDonald Huse og ACN fordobler disse bidrag euro for euro. Bidrag der bliver indsamlet under ACN’s internationale arrangementer rundt om i verden går til de lokale Ronald McDonald Huse

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulighedsvideoer


ACN produkter og serviceydelser
Høj bredbåndshastighed

ACN onlinebutik
Høj bredbåndshastighed

Oplev spændingen!
Høj bredbåndshastighedFirmavideoer


Firmarundvisning
Høj bredbåndshastighed 

Succeshistorier

ACN Repræsentant
Art Napolitano
ACN Senior Vice President og medlem af Circle of Champions.
ACN Repræsentant
Myriam de la Sierra
Senior Vice Presidents og medlem af Circle of Champions
ACN Repræsentant
Bash Bokhari
ACN Senior Vice President og medlem af Circle of Champions.
ACN Repræsentant
Dominique Cano-Flores
ACN Senior Vice President og medlem af Circle of Champions
ACN Repræsentant ACN Repræsentant
Levis Marcelino Cassino & Liliana Gomaris
ACN Senior Vice Presidents og medlemmer af Circle of Champions
ACN Repræsentant
Jamal Uddin
Senior Vice President og medlem af Circle of Champions
ACN Repræsentant
Nassim Kebbi
ACN Senior Vice President og medlem af Circle of Champions
ACN Repræsentant
Asos Harsin
ACN Senior Vice President og medlem af Circle of Champions
ACN Repræsentant
Muddssar Bashir
Senior Vice Presidents og medlem af Circle of Champions
ACN Repræsentant
Salman Sardar
Senior Vice Presidents og medlem af Circle of Champions
ACN Repræsentant
Ahmed Mukhtar
Regional Vice President og medlem af Circle of Champions
ACN Repræsentant
Asad Ali
Senior Vice Presidents og medlem af Circle of Champions
ACN Repræsentant
Françoise Monfray
Senior Vice President og medlem af Circle of Champions
ACN Repræsentant
Zia Rehman
ACN Senior Vice President og medlem af Circle of Champions.

Meeting